Konu: Kanser
View Single Post
Eski 26-11-2012, 08:41   #331
Ayşe Yıldız
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
Kanser de bitkisel ilaçların yani kısaca bitkilerden yapılan çayların, içeceklerin,...vs iyileştirmede ki etkisi nedir?
Şimdi bu sorumun cevabını ilk önce kendim vereyim. Belki hiç bir etkisi yoktur, belki de kişinin kendisiyle alakalıdır iyileşme süreci.
1985'li yıllarda halamın kızının lösemi olduğunu biliyorum. Bütün varını yoğunu onun uğrunda harcadılar. Hatta eniştemiz işinden kaytarıyor diye yanındaki arkadaşları işten attırdılar ve bu süreç çok zor hale geldi. Hem maddi hem de manevi çöküntü yaşadılar. Bu süreç içerisinde kemoterapi görmeye başlayan hala kızının saçları bir gecede yastığının üzerine dökülüvermiş. Üzücü bir durum bu, hem aile için hem de minicik bir çocuk için. Sonra bir Lokman Hekim kulaklarına çalınmış. İşte umut burda başlıyor. Onların yaptıkları ilaçları ( tatları zehir gibiymiş) yani demlenen çayları fincan fincan içiriyorlarmış. Kendisi de iyileşeceğim saçlarım yeniden çıkacak umuduyla içyormuş bunları. Tabi bunun yanı sıra kemoterapi görmeye devam ediyor. Sadece bitkilerden doktorların haberi olmuyor. Ve 1-2 sene içerisinde hastalığından eser kalmıyor. Bunun sonucuna doktorlar bile şaşırıyorlar. O yıllarda gazetelerde yayınlanıyor kanseri yenen mucize diye. Şimdi evli, mutlu, çocuklu...
Şimdi iyileşme sürecindeki en etkili yöntem doktorlar mı? bitkisel ilaçlar mı? yoksa çocuğun iyileşmeyi gerçekten istemesi ve moralinin çok iyi olması mı? Bunun cevabı bilinemez belkide bir bütündür.
Günümüzde kanser=ölüm düşüncesinden dolayı hastalarımız gerçekten morallerini yüksek tutamıyorlar. Allah hepsine de acil şifalar versin.
Bugün 93 yaşındaki dedem ameliyata girecek kanserden. Küçük büyük dinlemiyor nedense bu hastalık. Ama can bu ya korkuyormuş ameliyattan ve helalleşiyor evlatlarıyla...

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön