View Single Post
Eski 25-11-2012, 16:29   #1571
Mutlu Kutlu
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 29-08-2008
http://www.agaclar.net/forum/fide-fi...atis/26072.htm Buradan sipariş verebilirsiniz.
Sizin kamkatınız fortunella margarita, yapraktan çok meyve oluşmuş. Galiba bir ara strese girmiş, şubat ayında iyi bir traş budama yapmanız gerekecek. Uzun dalları tam ortalarından kesmiş olacaksınız, bitkinin tepesi kocaman top gibi görünecek.

Besin olarak bizim kullandığımız kendi üretimimiz bu besin. Başka besinleri pek tanımıyorum, kullanmadığım için.

Birde kamkatınız balkon iç duvar kenarında kalmış, dış balkon demirine yakın olsaydı daha fazla güneş alabilirdi.

En güzel ve pahalı kamkatı almanız çok önemli değil, sizin kamkatınızda güzel. 2 ci bir bitki alacaksanız türü değişik olsa daha iyi olur, mesela mayer limon, mexican lime vb.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mustij1903 Mesajı Göster
Syn Mutlu bey.
Yorumlar içerisinde sizin de tedarik edebildiğinize sanırım bir arkadaşımızın sizden fidan aldığına dair bir yazı okumuştum. Bu vesileyle sizinle nasıl irtibata geçebiliriz acaba ???
En değerli kamkat ı evimde yetiştirmek istiyorum. bu arada balkonumun fotoğrafını da yüklemiş olayım.
Balkonumun çok küçük olması ve ev içerisindeki malum kalorifer sıkıntısı nedeniyle en fazla iki fidanla başa çıkabilirim gibi görünüyor. Ayrıca Syn Mutlu bey sizden ağacımın türü hakkında mümkünse bilgi alabilirsem çok sevinirim. sanırım sizin yukarıda bahsettiğiniz ikinci türden değil. Birde veridiğim linkte vitamin var. Bu vitamin kamkat için uygun mudur ?
Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön