View Single Post
Eski 23-11-2012, 19:29   #39
badembaba
Ağaç Dostu

badembaba's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2010
23 eylül 2012, hasada devam...

Eylülün sonlarında artık cevizleri silkelemeye başladık, hatta ormandan bir iki avuçluk kestane bile bulduk (o zaman henüz vakti gelmemişti).

Tohumluk olarak bıraktığımız nebiyan fasulyelerinide topladık.

Allah razı olsun, cevizi silkelememize köyden Fatma Teyze yardım etti, bu işte ustaymış. Israr etmemize rağmen ceviz bile veremedik...Bende yükseklik korkusu var, zaten bu cüsse ile ağacın o kadar yükseğine çıksam, gökdelen tepesindeki king kong gibi olurum herhalde...

Fasulye sırığını tutan da Ömer Amca, Fatma Teyzemizin eşi, şen şakrak bir adam. Hanımından 'nene' diye bahsediyor, hanımı da ondan 'dede' diye, halbuki o kadar yaşlı değiller. Anadolu terbiyesi nede olsa, başkalarının yanında başka türlü hitap etmeyi ayıp sayıyorlar muhtemelen...Güzel, çalışkan insanlar.

Fotoları siteye yüklerken sorun çıktı, buraya foto yüklemek zor oluyor, halbuki çok eski ve oldukça iyi bir internet kullanıcısıyım ama burada hep sorun yaşıyorum. Fotolara haklı olarak belli boyutsal kotalar koyulmuş, bundan dolayı mı bilemiyorum, hata veriyor... Fotoların boyutlarını küçülttüm yine olmadı...Bu yüzden dropbox hesabımdan link veriyorum. Linki image olarak ta ekleyemedim, yine hata veriyor...

Eklenen Resimler

Düzenleyen badembaba : 26-11-2012 saat 13:59 Neden: fotoğraf ekleme
badembaba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön