Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Balaban
Ben bu sayfayı yeni gördüm. Kendime sordum. Otuz küsur mesaj okunur mu yahu? Cevap: Okunmaz tabi. Şöyle iki, üç mesaj okuyup bir havasına bakayım dedim. Otuzbeş bitti. Otuz altıyı ben yazıyorum. Yine kendime konuştum. Okunurmuş vallaha. Yazanda keramet adam okutuyor. Hayırlı olsun. Kolay gelsin diycem de. Seninki iş olmaktan çıkmış savaş olmuş. Arılarla gazan mubarek olsun. Annene hürmetler eder, uzun ömürler dilerim. Sevgiyle, mutlu kalın.
Halil Balaban
|
Efendim 'Elmalı Bahçe'mize hoşgeldiniz. İltifat ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Anneme ettiğiniz dualar için de bilhassa memnun ve mutlu oldum, Allah razı olsun, sizin ve de sevdiklerinizin ömürleride uzun ve güzel olsun inşallah.
Yukarıda yazdığım gibi arılarla olan gazamızı siyaset ilmi ve sabırla hallettik. Efendim çok şükür, bu tür mahlukatın yıllık aktif ömrü insanoğluyla mücadele edecek kadar uzun değilmiş. Ecelleriyle öldüler. Gerçi ben yuvayı bozduktan sonra bir tanesi gelip etrafta vızır vızır uçtu, biraz hüzünlüydü ama tabiat bu, survival of the fittest (güçlü olan ayakta kalır) kuralı işliyor...