View Single Post
Eski 22-11-2012, 16:14   #193
Ayşe Derin
Ağaç Dostu

Ayşe Derin's Avatar

Giriş Tarihi: 15-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Canan Mesajı Göster
Piton mu? Çok şaşırdım, gerçi ben onu da kedi gibi sevmeye çalışırdım. Yabani mi, evcil mi? Yabani olamaz herhalde. Yılanlardan korkanlara şaşıyorum, aramızda ne sinsi hem de zehirlileri yaşıyor.
Sağol arkadaşım, Mercan senden diye kimselere de veremem, o devasa birşey olup balkonu yutar Sende kalsın..Kalsın ama belki önümüzdeki sene bahçeli bir yere geçerim, o zaman alırım affetmem.
Ben horozibiği ve gül biberi Ocak ayında ekmem gerek diye biliyorum, gönderdiğin tohumları o zaman ekeceğim. Fakat sen gül biberi tohumlarını ekme dedin, nasıl olacak?
Bu arada hasta menekşelerden biri öldü, diğerinin ilaçlama ve bakım devam ettiği sürece durumu iyi. Eylülde ektiğim sümbüller yeşil uç çıkarmış, daha minicikler, gelişimlerini buradan resimleyeceğim. Sonra senin uyarınla içeri aldığım Madagaskar Yasemini üç günde sürgün vermeye başladı içeride, seyahatten getirdiklerini de paylaşırsan anaçtan yeni yavruya kadar süreçleri de buradan herkesle paylaşmış oluruz. Velhasıl senin sayfama ve balkonuma katkın çok arkadaşım. Hep burada ol...
Sen çok kıymetli bir insansın, senden gelene de torpilli bakıyorum tabi
Sağol Canan'cığım, sen de benim için çok özelsin.
Piton evcil görünüyordu, bilemem tabii, mesafeyi koruduktan sonra korkmaya gerek yok elbette.
Canan, menekşen için üzüldüm, çok hırpalanmış görünüyordu, yerine koyarız merak etmeBenim Madagaskar yaseminim de içeride 1m yi geçti yeni sürgünleri.Ben tüm tohumları Mart'ta ekerim, hiç sorun yaşamadım, İstanbul iklimi için hadi Şubat diyelim, hava ısısına göre hareket ederiz.Sümbüllerin baharda balkonunu şenlendirecek, onların ömrü bitince aynı saksılara tohumdan gelişen fideleri alırsın devir teslim sürer gider.Sonuçta bakî olan insanlık.

Ayşe Derin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön