View Single Post
Eski 22-11-2012, 12:54   #192
Canan
Ağaç Dostu

Canan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Derin Mesajı Göster
Bir şeyler getirdim Canan, biraz toparlansınlar paylaşırım, mercan bende küçük bir saksıda var, çiçeklensin senindir.Bu resimdeki aslında çok görkemliydi, fakat aşırı rüzgar görüntülüyü sabitlemekte zorladı.
Seyahatim genel anlamda güzel geçti, bir dişi piton gördüm, aman yarabbi uzak durmak en akıllıcası, gör ve uzaklaş...
Piton mu? Çok şaşırdım, gerçi ben onu da kedi gibi sevmeye çalışırdım. Yabani mi, evcil mi? Yabani olamaz herhalde. Yılanlardan korkanlara şaşıyorum, aramızda ne sinsi hem de zehirlileri yaşıyor.
Sağol arkadaşım, Mercan senden diye kimselere de veremem, o devasa birşey olup balkonu yutar Sende kalsın..Kalsın ama belki önümüzdeki sene bahçeli bir yere geçerim, o zaman alırım affetmem.
Ben horozibiği ve gül biberi Ocak ayında ekmem gerek diye biliyorum, gönderdiğin tohumları o zaman ekeceğim. Fakat sen gül biberi tohumlarını ekme dedin, nasıl olacak?
Bu arada hasta menekşelerden biri öldü, diğerinin ilaçlama ve bakım devam ettiği sürece durumu iyi. Eylülde ektiğim sümbüller yeşil uç çıkarmış, daha minicikler, gelişimlerini buradan resimleyeceğim. Sonra senin uyarınla içeri aldığım Madagaskar Yasemini üç günde sürgün vermeye başladı içeride, seyahatten getirdiklerini de paylaşırsan anaçtan yeni yavruya kadar süreçleri de buradan herkesle paylaşmış oluruz. Velhasıl senin sayfama ve balkonuma katkın çok arkadaşım. Hep burada ol...
Sen çok kıymetli bir insansın, senden gelene de torpilli bakıyorum tabi

Düzenleyen Canan : 22-11-2012 saat 13:59
Canan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön