Mehaba arkadaşlar uzun zaman sayfama yazamadım biraz benim geçenyıl mart ayında çok bereketli çiçek açan hoyamdan bahsedeyim .Temmuz ayında iki adet çiçek açtı ogünden bu yana sadece yaprak veriyor ve sürgün uzatıyor tam 8 tane sürgün var boyları bir metreden uzun bir çok çiçek başağı var ancak hiç açmaya niyetli değil öylece duruyorlar ,Birazada geçenyıl sevgili mismenasstan gelen hediye hoyalardan söz edeyim hoya kerii iki metreye yaklaştı tam çiçek açmaya niyetlendi çiçek büyütüyorduki ben saksısını değiştirdim olduğu yerde kaldı açmıyor siz siz olun çiçek açacakken saksı değiştirmeyin
Sevgili mismenastan gelen diğer hoyaların keyfi çok iyi bu yıl gelen hoyalar var onlarda çok iyi 20 den fazla hoyadan sadece iki kayıp verdim başarımı kutluyorum maşALLAH çok başarılıyım hihihihi

darısı sizlerin başına ..
Sevgili kedicimden gelen hoya australis çok nazlı çıktı iki sürgün verdi sonra o sürgünler kurudu öyle duruyor derdini anlamadım birtürlü bu hoyada başarısız oldum ne kadar beceriksizim kabul ediyorum

...İlk fırsatta resim eklemeyi düşünüyorum şimdilik bu kadar görüşmek üzere dostlar ..