View Single Post
Eski 20-11-2012, 19:56   #32
sincom
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 21-09-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ben fakir Mesajı Göster
Genç arkadaşım.

Yetmişlik bir emekli olarak sendeki cesaret ve mücadele gücünü ne kadar takdir ettiğimi anlatmak zor.

Emin olduğum şey; ben herhalde göremem ama, ileride bu günlerini gazetecilere buruk bir gülüşle anlatacak kadar güçlü ve varlıklı bir iş adamı olacaksın.

O gün, senin şu anda yaşadıklarını unutmadan, yeni tutunma çabasında olan genç yiğitlere arkanı dönme! Desteğini eirgeme.

Cenab-ı Mevlam yardımını esirgemesin inşallah!
Selamlar saygılar abi (yanlış anlamayın babamdan bile büyüksünüz ama ben amca demek istemiyorum)

Mesajını okuyunca gerçekten tüylerim diken diken oldu çünkü seninde söylediğin gibi cesaretim çok ve ilerde istediğimde seninde söylediğin gibi iyi bir iş adamı olmak ama sürekli engel sorun ve en büyük sıkıntıda maddiyat...

Bunun dışında bir çok fikir ve denemelerim var mesela turşu işletmesi kurmak istiyorum ve bunun için askerden gelir gelmez 100 kilo turşuyu kurdum ve başarısız olup döktüm tecrübe oldu

Herneyse isteğim benimde bu yönde ama mağlesef şartlar elvermiyor şuan memur olmak için tercihlere bakıyorum zamanla bu cesaret ve hırsında yaşla bir azalıp yok olacağını düşünüyorum...

Ama olurda dediğiniz gibi birşey olursa size söz veriyorum elimden geleni genç yiğitler için yapacağım....

Saygı ve sevgilerimle abicim tekrardan teşekürler Allah bol ve sağlıklı huzurlu ömür versin sizede.

sincom Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön