View Single Post
Eski 19-11-2012, 23:09   #112
elta
Ağaç Dostu

elta's Avatar

Giriş Tarihi: 18-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Denizardacan Mesajı Göster
Sn Elta,
Merhabalar, ellerinize sağlık harika görünüyorlar.Ben bahara kadar kendimi tutuyum diyorum ama çok mücadele veriyorum çok. Maşallah dedim hepsine ben de bu günleri görecek miyim acaba.
Sağlıkla iyi günlerde büyütün efendim. Budaların ikisinin ölümüne üzüldüm ama diğer ikisinin çabasına da çok sevindim, umarım atlatırlar.
Bu arada kayınvalidenizden gelen kaktüsler ne durumda ve onlar kaynanana topuzu denen kaktüs mü echinopsis
Ne çok soru sordum yine, görüşmek üzere iyi geceler.
Merhaba Sayın Denizardacan. Beğenmenize çok sevindim. 1 yıl kadar önce başladım kaktüs ve sukulent yetiştirmeye. Buradaki arkadaşların sayfalarını dolaşır ,sizin gibi sabırsızlanırdım. Geceleri sukulent hayalleri kurarak uyuduğum çok olmuştur. Birçok bitkim henüz çok küçük, ben de baharı sabırsızlıkla bekliyorum bu nedenle.

Buddhalar da kışın gelişen türlerdenmiş. Birinin yavruları iyice belirginleşti. Kışın gelişen türlerden edinmeye başlarsanız baharı beklemenize gerek kalmaz, onların gelişmelerini izlerken bakarsınız bahar gelmiş...

Kaynana topuzları, Echinopsis oxygona diye biliyorum,bayağı büyüdüler hatta 1-2 tanesi birkaç tane minik yavru bile verdiler. Önümüzdeki bahar çiçek bile açarlar diye tahmin ediyorum.

Düzenleyen elta : 21-11-2012 saat 18:14
elta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön