Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vahitbudak
Ve sonunda siparis verdim 4 adet asagidaki urunlerden siparis verdim.
Full spectrum 225(kirmizi+mavi ledler) 15w. Gecen sene Hollanda veya Danimarkada hic gunes isigi olmadan ledlerle domatez yetistirmisler. Sizlerden gelen cevaplar, yardimlar ve kucuk capli arastirmalarim sonucu bunlardan 4 adet almaya karar verdim, cok ta hesapli oldu  avrupa birligi sagolsun extra vergi odemiyecegim. Sonuclari haftadan haftaya yazacagim! Benim gibi merakli olanlar icin detaylari ile birlikte hemde...
Umarim, domatez fidelerim ve salatalik fidelerim bu led isiklarla meyve verir. Isiklarim yol da, fideleri de tam klimanin karsisina koyacagim, hem ruzgar icin hem de kisin ortami ideal isida tutmak icin, hava temizleme modunu da ara ara actim mi, geriye meyvelerin cikmasini beklemek kalacak... Yardimci olan tum arakdaslarimiza tekrardan tesekkurler.
)Go!~~_35.JPG)
|
Sn Budak,
Aynı Led lambalardan bende dün 4 tane sipariş verdim... Posta parası dahil bana 103,55 Euro'ya mal oldu... Umuyorumki perşembe ya da cuma elimde olur...
Ben bu sistemi kalorifer kazanının olduğu odaya kurmayı düşünüyordum... Siparişlerim geldikten sonra gelişmeleri devamlı ve fotoğraflarla süsleyerek paylaşmaya çalışacağım...
Ricam, sizde yetiştirmekte olduğunuz bitkileri fotoğraflasanız ve bizlerle paylaşsanız...?
Hmmm, lafı açılmışken suni gübre demiştiniz... Muhteviyatını merak ettim açıkçası...