View Single Post
Eski 19-11-2012, 08:09   #118
selcuk44
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Sayın sakdag,günaydın,

evvela sayfamı ziyaret ettiğiniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim.Hakikatten fil ayağı çok güzel gelişiyor ama diğeri malesef çok kötü,halbuki ikisine de ''kaktüs sıvı besini veriyorum ve suyu yumrunun üzerinden döküyorum on günde bir.

Ametist taşına gelince evvela Ege üniversitesinde taş bilimleri bölümünden bulabiirsiniz ki fiyatı da gayet elverişli almaya,oradakileri beğenmez iseniz kemeraltında özellikle bu taşları satan mağzalar var bulundukları yer ''meşhur Kızlarağası'' hanına yakın,ayrıca Kızlarağası hanının içinde hem alt katta hemde üst katta uygun fiyata ve pazarlığa müsait mağzalar var birde Dokuz eylül üniversitesinin Buca'daki kampüsünde taş bilimleri kürsüsünde hem teşhir edilen hemde satılan bir bölüm var buralardan istediğiniz büyüklükte ve fiyatta Ametist taşını bulabilirsiniz ,Fakat taşı çıkartan firmalarla baş vurarak hiç enerjinizi ve vaktinizi harcamayın zira memleketimizde çıkarılanlan taşlarda lacivert renk soluk ve taş kristalleri çok küçük ,benim resimlerde takdim ettiğim ametistler hepsi yasal yollardan ithal edilmiş ve açıkca satılan taşlardır,

Bence Kızlarağası hanını tercih edin girişteki kafe lerde hem güzel bir kahve içerek yorgunluğunuzu atın hemde taşları seyretme zevkinın tadını çıkarın.

Keyifli alışverişler.

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön