Geçen sene bizim siteden çıkarken yavru bir kedi aç suzuz günden yaralı miyavlayıyordu,içim çız eti.Gezmeye gidecektik fakat onu öylece bırakamadım .Eşime onu hayvanat barına götürsek bakarlarmı acaba dedim inşallah dedi .Arabaya aldık evimiz mudanya hayvan barına Bursada arada bir saat ,kedi yolda durmuyor,ben kediyi zor tutuyorum sok olduğu için klimayı açtık ısınsındiye neyse kedi miyav ,miyav herhalde aç dedik .Eşim marketen süt aldı daha kutuyu açamadan sütü içmeye çalışıyor içimiz cız eti .Okadar aç üşümüş neyse sütü içti ve ısındı uyup kaldı bir de horlaması varkı,eee nihayet barınağa vardık ,güvenlik kapalı dedi.Ona durumu anlatık fakat kabül etmedi.Neyse geri döndük yolda arkadaşı aradık ne yapabiliriz diye arkadaş Mdanya belediysine veririz dedi.Sabah olsun dedi .Eve geldik ona bir ev yaptık sütünü koyduk üstünü örtük ,ama biz camdan hep bakıyoruz alıyormu diye sesi yok uyudu rahatladı fakat sabah bir baktık eviyle yok,kimse bilmiyor haftalarca aklımızdan çıkmadı İnşallah biri bakmak için almıştır.
|