Merhaba benim balkondaki ve iç mekandaki güllerimde ve kasımpatımda çook küçük krem rengi, ağ ören canlılar oluştu. bunlara karşı birçok yolu denedim. geçenlerde de pelin yaprağı ve acı biber tarifini uyguladım. bu tarif sadece görünen böceklerin ölmesini sağladı. ama yaprakların altına koydukları garip çok çok küçük(mercekle bakılmazsa toz zannediliyor.) şeylerden tekrar ürediler ve yaklaşık yarım saatte tüm bitkiyi ve çiçeklerini kapladılar(balkondaki güllerden birini iç mekana alınca). sonra çok sinirlendim ve kolonya döktüm güllerin üstüne çok iyi geldi tek tük var şimdi ama kolonya da gülün bazı yapraklarına ve taç yapraklarına zarar verdi kesmek zorunda kaldım bilgisi olanlar lütfen yardım etsin iç mekanda olduklarından kimyasal kullanıp ailemi tehlikeye atmak istemiyorum ama çaresiz kalınca banyoya alıp denemek zorunda kalıcam önerebileceğiniz birkaç tarif veya çözüm varmı.birkaç fotoğraf ekliyorum ama büyütünce gözüküyolar çok küçükler.birde mikroskopta 50 kat büyütüp baktığımda bu canlıların sırtlarında birsürü dikenler var.LÜTFENN YARDIM.