View Single Post
Eski 15-11-2012, 23:21   #2339
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

Sevgili nevsune, yok yok bahçeye hoşçakal demiyoruz. Fakat biliyorsunuz ki hafta içi torun bende, o uyudukça, arada bakıp çıkıyorum. Cevapları bile geciktirdim. Aslında yeni fotoğraflar da var, zaman bulup küçültemedim bir türlü.

Bahçede çalışmalar devam ediyor. Eşim her gün gidiyor, yevmiyeci ile birlikte. Yevmiyeci dikilecek chandler fidanları için çukur açıyor, eşim de diğer işlere bakıyor. Örneğin bugün bordo bulamacı ile bahçeyi maviye boyadı, önceki günler zeytinleri topladı.

O güzel cevizlerden bize de hiç kalmadı, eşim söz verdiği yerlere verdi, bir o kadar daha olsa gidecekti. Kasap ekmeğini yavan yermiş, bize de kötüleri kaldı. Ama seneye kendime kontenjan ayıracağım, benim de tattırmak istediğim dostlarım, yakınlarım var ne de olsa.

Acı biberleri kırağıdan korumak için kuytuya asmıştık, yoksa bu saatten sonra kurumaz. Kırmızıları reçel olacaklar. Salçalık biberlerden de salçamız çıktı, ne yazık ki sonradan açanlar biber olamadılar.

Günbatımı görüntülerini beğenmenize çok sevindim, ben de seviyorum günbatımlarını ve fotoğraflarını çekmeyi. Her seferinde eşim söylense de.

Mesajlarını okumadan geçmediğim değerli arkadaşım, yolunuz buradan geçtiği ve güzel yorumunuz için tekrar teşekkür ederim. Sevgiyle...

Sevgili sudenur, çiçek adasındaki soğanlılardan çiğdemler,- ki diktiğimi unutmuştum, nergisler, liliumlar başlarını topraktan çıkarmaya başladılar. Ben de en çok nergislerin nasıl açacağını merak ediyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkürler... Sevgiler...

Sevgili Güler Hanım, ben teşekkür ederim, onurlandım, utandım. Sizin bahçeniz, bitkileriniz ve yaptıklarınız yanında devede kulak kalır ama sizden bu sözleri duymak iyi geldi.

Bahçede sürekli kalmadığımız için işlerden fırsat bulamayıp hep pratik aperatif ve atıştırmalıklarla geçiştiriyoruz. Geçen sene ceviz toplarken hep menemenle geçiştirmiştik. Bu sene de fırını yakıp yakıp börek pişirdik. Seneye sağ kalırsak bakalım menüde ne olacak?

İyi dilekleriniz için teşekkürler...Sevgiler...

Sevgili Maviş, tabii ki seve seve. Başka tohumlar da gönderirim, adresinizi özele yazın. Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön