View Single Post
Eski 12-11-2012, 19:05   #150
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yaylacı Mesajı Göster
Adil kardeşim, sayende tüm Trabzonu gezdim ellerine ve ayaklarına sağlık.Üniversite yıllarında sık sık Ganitaya ders çalışmaya ve çay içmeye giderdik, orayı görünce bir anda geçmişe döndüm, ne günlerdi o günler.
Ben tüm çiçek soğanlarını ekmiştim şimdilerde çimlenerek ilk yapraklarını yüzeye çıkardılar, sen de ekebilirsin herhangi bir sorun olmaz. Çiçek soğanları kışın toprak altında donmaz, çekinmeden ekebilirsin.
Bizim bölgenin zambağı (Trabzon zambağı veya yöresel ismiyle Agrita), yapraklarını verdi, dilerim ki bu sene iyi yetişirde İstanbul zambak görür
Sayın Kaptan ile köşe kapmaca ve fotoğraflama işi güzel bir fikir, çok güzel doğaçlama ellerinize sağlık. İstanbuldan saygılar, selamlar....
Yaylacı kardeşim geçmişinizi(anılarınızı) gözünüzde canlandırabildiysem ne mutlu bana..
Çiçek soğanları konusunda zamansızmı diye endişelenmiştim.Bilgiler için teşekkürler.
Ağbeyimin böyle güzel şakalarına sık sık maruz kalıyorum. Hayatın tadı başka çıkmıyor doğrusu.
Trabzon zambağı çok değerli bir çiçek kokusu ve renkleri onu çok özel kılıyor.Evimizin bahçesinde ortamını sağlayarak çoğaltmayı başarabilirsek çok mutlu olacağım.Bunu hep birlikte başaracağız inşallah.
Saygılar selamlar kardeşim.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön