View Single Post
Eski 12-11-2012, 11:31   #786
mmanager
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Sayın Selenn hanım kaktüs ve sukkulentlerinizi gördükçe kıskanmadan edemedim açıkçası hem de evinizin bahçeli olması da çok güzel çiçeksever bir insan için.....Almanya da yaşamanız iklim ve çiçeklerin gelişimi açısından negatif bir etkiyken değişik türleri bulma ve temin etme imkanlarının çok olması da olumlu bir faktör sizin için.Bulunduğum şehirde yapı marketlere ve seracılara her hafta düzenli geziler düzenliyorum değişik türler bulabilmek için ama nafile.Ebay da ara sıra göz gezdiriyorum hemen Türkiye için nakliye mevcut değildir yazıyor.Hele ki bazen 1 eurodan satılan atlas çiçeği çeliklerini gördükçe içim gidiyor.Ben de çözümü değişik tohumlar bulup yetiştirmekte buldum.Bu konuda sizin de yardımınızla atlas çiçeği tohumlarını yeşertebildim.Diğer cinsler için ne derece başarılı olacağım merak ediyorum.Çiçekleriniz çok harika oğlunuza da sevdirmek ve sulama görevini vererek sorumluluk aşılamanız çok güzel.Aynı şeyi ben de kızım için uyguluyorum.Bol çiçekli günler dilerim...Saygılar....

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön