sn bay tömürcek kardeşim hindilere satıcam müşterileri hazır yılbaşında zaten çok gider hindileri gurka yatırdığımızda bildiğin üzere 28 günde çıkım gerçekleşir . sonra civcivleri ben annenin altından aldım çünkü civcivleri ezebiliyor bundan önceki senede7 civcivi hamur gibi yapmıştı bende çıkanı aldım o yüzden hiç kayıp yaşamadım civcivler çıktıkdan sonra civcivlere ilk 15 gün sadece yumurta süt karışımı veriyoruz dirençli olsunlar diye ve iyi büyüsünler diye alanımız baya geniş sabhatan akşama kadar ot yiyebiliyolar kümesleri bi oda büyüklüğünde ölçülerini tam bilmiyorum tünekleri var 3 metre kadar civcivler 15 günden sonra artık etlik yemi veriyoruz ve gelişimi tamamlandıktan sonra arpa bugday gibi tahıl ürünleri aralardada marul ekmek ıslanmış şekilde bu şekilde büyütüyoruz sonra ben kendim cumartesi günleri koyun gibi güderek gezdiriyorum akşam zaten eve uçarak geliyorlar o yüzden pek sorun olmuyor tavuk civcivleri de öyle ilk 1 hafta şekerli su ve civciv yemi sonra etlik yem veriryorum civcviler çok sağlıklı oluyor tavsiyem civcivniz varsa eğer bolca kavun verin derim yaz aylarında