View Single Post
Eski 08-11-2012, 18:15   #3428
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Kaptan zst...Bence 20 cm derinlik az...Ben yaz kış aynı yerde durabilsem esaslı bir havuz yaparım...Ama git ..Gel olunca bakımı ellere kalıyor ve banada üzünü kaynağı oluyor..

Ama sizin bahçeniz müsait ...Ben size güzel bir gölet yapınız derim...Vallahi size de bahçenize de çok yakışır....Haydi gayret...Sizi buradan tanıdığım kadarı ile sizin elinizden hiç bir şey kurtulmaz...))) Siz bu işi kendiniz ve Adil in yardımı ile yaparsınız..

Güzel bir gölet yapınız ..Şeklini de biraz doğaya uydurunuz, derim..Su bitkileriniz de benden olsun ....Söz hemşerim... Hemen yarın yer tesbiti yapınız ve kazma...kürek bu iş olur.)

Havuz faaliyeti resimlerinide sevgili adil çeksin..Bekliyoruuuzzz... Fazla uğraşmanıza da gerek kalmayacak sanırım....)

Ben İstanbul dan patriot füzelerini attım .... Havuzun yerini tesbit edip açacaklaarr...))

Berrin abla hızına yetişmek çok zor.Ulaşımın hızı Patroit olunca.
Abla bizi İstanbul dan teşvik ediyorsunuz destek oluyorsunuz.Bu kadar güzel paylaşım yapan bir ablamız olunca, bize de işbaşı yapmak kalıyor.

Geçenlerde abeyim aldığı bambu gövdelerini bana gösterdi ,nereden aldığını söyledim.Batı tarafımızda bir ırmak kenarında bolca olduğunu söyledi.Bende dikmek için bu tür bambu arıyordum.Boyu 5-6 m olan gövdesi çok hafif ve sağlam.Bahçe düzenlemesinde böyle bambular çok hoş görünüyor.Şimdi o ırmaktan bambu fidanları almak için uygun bir gün oraya gitmeyi düşünüyorum.

Göndermiş olduğum kargo da 4 adet hatmi fidesi vardı hani o yeni karanfil gibi açan ve çok renkli yeni tür.Benden istemiştiniz.Tohum gönderecektim gelecek yıl çiçek açacakları için geç kalır diye fidelerden 4 adet gönderdim.Durumları nedir bilmiyorum.Renkleri ne olduğunu bilmiyorum.Fidelerin arasından öylesine aldım ve gönderdim.
Tekrar çok teşekkürler ediyorum Berrin abla.
Saygılar selamlar.

Düzenleyen Adil : 09-11-2012 saat 18:25
Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön