View Single Post
Eski 07-11-2012, 11:28   #6
naturefan
/

Giriş Tarihi: 07-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
Neden teşekkür ediyorsunuz ki , nasılsa yanıtı kendi kendinize buldunuz

Sorunuzu ilk yönelttiğinizde size verdiğim yanıtı kaale alarak, verilen linkteki fotoğrafları inceleme zahmetinde bulundaydınız bu kadar yorulmazdınız.

Buradaki size yardımcı olması için verdiğim linkte Philodendron çeşitleri (species) zaten mevcuttu...

Fikrimce iddialı konuşsanız da pek bir şey bilmiyorsunuz, bitki adlarını ve yanıtlayanları formata uygun olarak yeniden düzenlemek en başta olmak üzere.

Bir daha sizin mesajlarınızı yanıtlamayacağımdan emin olabilirsiniz.

Sn. malina' nın mesajında vurguladığı en son cümleden de ders almamışım ki yeniden yanıtlamışım sizi.

Tüm sorumlu üye arkadaşlarımdan kendi sorumsuzluğum adına ve gereksiz yer işgali adına özür dilerim.
Site yönetiminin bu tür hakaret içeren mesajlara izin vermemeden öte, ilgili sahsı da gereksiz, polemik yaratıcı mesajlar konusunda ikaz etmesi gerekir. Sitenin ansiklopedisi deyilseniz, cevap verme gibi bir zorunluğunuz tabii ki yok. Sizin cevaplarınıza muhatap olanlar-egonuzu okşamadıklarında- tatsız cevaplarınızla karşılaşabileceklerini görmüş oldular. Sonuçta kişinin gerçek rengi, bu gibi turnusol testlerinde çıkıyor ortaya.

Bahsettiğiniz Eupatorium purpureum adlı bitkiye, Eupatorium maculatum cevabı vermişsiniz. Sırf sizin hatırınıza Eupatorium purpureum resmi üzerine, Eupatorium maculatum mu yazmalıydım?

Düzenleyen naturefan : 07-11-2012 saat 12:58
naturefan Çevrimdışı   Başa Dön