Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek
Körlemenin üstüne uyku da girince vakit epeyce geçmiş galiba
Öncelikle Allah ağzınızın tadını ve huzurunu bozmasın diyorum, en önemlisi bence bu. Eşinizle beraber yaptığınız çalışmalara hayran kalmamak mümkün değil. Bir de ben anlamam, ben bilmem dediğini düşünsenize  Her şey elinizden geliyor maşallah!
Tüm fotoğrafları büyük bir beğeni ile izledim, bir yandan hayal ederek  Bu kadar büyük bir yer ister miyim? Herhalde istemem. 2 cahil ne iş yapabiliriz ki o kadar büyük yerde 
Çok iş istiyor çok. Dışarıdan bakıldığı gibi kolay değil. İlaçlaması, gübrelemesi, zararlı mücadelesi, sulaması, ürünlerin değerlendirilmesi v.s. Ama akşam olup, 2 bardak çay içerken bahçeyi izlemek, çok büyük keyif veriyor olsa gerek diye düşünüyorum. Allah güç, kuvvet ve sağlık versin ki yavrunuz ve onun yavrusu ile, sevdiklerinizle daha nice mutlu yıllar geçirin. Her şey gönlünüzce, istediğiniz gibi olsun  Sevgiler.
|
Çok teşekkürler ediyorum, sevgili
gülenmelek. İyi dilekleriniz, güzel sözleriniz ve beğenileriniz için.
Büyük diyorsunuz ama bazen istediğimiz bir ağaç olunca bakıyoruz dikecek yer kalmamış. Sağ ya da solumuzdaki tarlalar bir gün satılırsa ve eğer bizler hâlâ hayatta isek biraz daha genişlemeyi düşünüyoruz.
Size de gönlünüzdeki büyüklükte bir bahçe ve orayı istediğiniz bitkilerle donatmak nasip olur inşallah. İki cahil ne yaparız hiç demeyin, yaparak yaşayarak, deneye yanıla öğreniliyor. Biz de pek bilmiyorduk, bu günlere geldik.
O iki bardak çay gerçekten bütün yorgunlukları alıyor, gerçi ben demliği bitirmeden bırakmıyorum ama adı iki bardak çay olsun.
Sayfamı ziyaretinizden memnun oldum, güzel yorumlarınızı her zaman görmek, görebilmek dileğiyle... Sevgiler...
Bu günlerde açan, minyatür gülü size gönderiyorum.