View Single Post
Eski 31-10-2012, 17:01   #1193
hanndan
Ağaç Dostu

hanndan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar Mesajı Göster
Handan hanım.

Yukarıdaki mesajınızı malesef çok geç gördüm. Özür dilerim.

Eğitim için 2 ay çok erken. Ancak bu günlerde biraz daha büyümüş olmalı kerata.

Malesef köpekler mi suistimal ediyor ? yoksa bayanlarda mı bir eksiklik var bilemiyorum ? Profesyonel olmadığı taktirde köpeğin bir bayandan eğitim alması pek başarı sağlamıyor. Bu nedenle profersyonel bir eğitim öneririm.

Gölbaşı Gökçehöyük mahallesinde, sanırım sizden 8-10 km haymana'ya doğru bir köpek eğitim merkezi var. İnternet adresi BUDUR dur.

Komşumuzun köpeği Çamur burada eğitim gördü. Fiyatı biraz yüksek. Komşudan sanırım 2.000 $ istemişler. Ama pazarlık edip etmediğini fiyatı kaça çektiğini bilemiyorum. Golden'ler kolay eğitim alan köpekler olduğundan bana göre Temel İtaat Eğitimi için 400-600 $ uygun sayılabilir. Bundan fazlası fahiş olur.

Eğitime başlangıç ayı olarak genellikle 4 aylık olması öneriliyor. Daha küçük yaştakiler bildiğim kadarı ile pek önerilmiyor. Henüz zamanınız var gibi görünüyor.

Saygılarımla.
Sayın s.serdar,ilginize teşekkür ederim.
Kızım eğitime vermemizi istemiyor ayrı kalamayacağını söylüyor.Sevgili sabah ın hediye ettiği kitap sayesinde disiplin ile buz daha sakin.Umarım başarırız...Toplantıda sizinle görüşmeyi çok isterdim ama denk gelmedik.saygılar...

hanndan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön