Sabah sabah yüzüme tebessüm getirdin ya Allah da sana her güne tebessümle başlamayı nasip etsin
Şimdi şöyle bir durum var; Walter Ağustos ayında saksı değişimi yapıyor, Harrington kireçli suyla sulama yapıyor, Pavel olmadık aylarda çamlarda telle ve dremelle tarz çalışması yapıyor... (Hazeyn de Kasım ayında budama yapıyor) daha uzar gider...
Ama onlar veya sen yapıyorsun diye cmko da hemen yapmalı anlamına gelmemeli bence

İşin perde arkasında bir ton püf noktaları var işlem sonrasında bitki açısından dikkat edilmesi ve uyulması gereken ki tecrübeyle biriktirilmiş bilgilerdir hepsi!
Ben sadece, cmko bu hobiye yeni başladığı için şimdilik temel bilgilere göre hareket etmesinde fayda görüyorum. Sonra "ağacımı senin yüzünden kaybettim" olayları yaşanmasın yani

Ama olumsuz bir gelişmeye karşın cmko'nun alternatif hediyeleri hazırsa, cmko'da bunu kabul edip, tecrübe yetersizliğine rağmen riski göze alırsa orası başka konu, cmko ve sana kalmış artık gerisi. İsterse saksıdan çıkarıp kök budaması bile yapabilir, birşey diyemem
Ben de tavsiyene uyup zeytini tekrar saksılasam mı ne yapsam? Artık yaşamazsa da hediyelerim hazır nasıl olsa
SAKIN BÜYÜK HARFLE CEVAP VERME