Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70
Sevgili incii, ben zeytini de sarip sarmalayip duvar dibine koydum. Artik yasayip görecegiz sonucu. Her yil korunmasi gereken bitkiler almayacagim diyorum ama dayanamiyorum yine. Sonbaharda da koruma telasina düsüyorum. Kar küreme islerini sormayin hic, bizim bahcede merdiven de cok cocuklar okula gitmeden ilk is merdivenleri temizlemek, garajin önünü acmak... Kis burada sürekli calismak demek. Sizin isitma düzeniniz nasil bilemiyorum ama bizim kalöriferimiz de odunlu bir de odun isimiz var anlayacaginiz.
|
Sevgili ciceksever, Allah yardimdiniz olsun! Sizin bahce daha büyük, benimkinin hemen hemen 3 kati, ki ben bu bile bana isden sonra yorucu geliyor yani sizi cok iyi anliyorum.
Benim zeytin de hemen sizinki gibi ama sanirim kiyamicam ona onuda sanirim cati kata alacagim, en fazla -5 dereceye kadar dayankli diyorlar az daha bekleyim

).
Bizim isitma sistemi iki sekilde hem dogal gaz hemde odun, 3 yil oldu eve tasinali ama odunlu sobayi baglamaya erindi

suan kellerde faliyetsiz duruyor. Aslinda kedisi marangoz eve odun getirmeye eriyor galiba.
Tekrardan Allah yardimciniz olsun yeterki saglik ve huzur eksik etmesin herseyin üstesinden gelinir.