Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi incii
Bende karli günlerini fazla sevmem, hele birde kardan sonra etraf buz gibi donarsa, kapiya gelen giden kaymaya baslarsa, is basa düsüyor yok kar kürü yok buzu erit derken donup donup eve kaciyoruz  ).
Bende pazar günü Orleanderlari, sundavilleyi ve birkac ufak sukulent türü saksilarimi cati da bir odaya yerlestirdim. Ogluma da hergün o odayi güzelce havalandirmasi ile görevlendirdim  ). Insallah böceklenmezler yukarda  ). Suan birtek zeytin agacim var disarda onuda alsam mi disarda sarmalasam mi diye düsünyorum.Hepimize kolay gelsin isimiz cok  ))
|
Sevgili incii, ben zeytini de sarip sarmalayip duvar dibine koydum. Artik yasayip görecegiz sonucu. Her yil korunmasi gereken bitkiler almayacagim diyorum ama dayanamiyorum yine. Sonbaharda da koruma telasina düsüyorum. Kar küreme islerini sormayin hic, bizim bahcede merdiven de cok cocuklar okula gitmeden ilk is merdivenleri temizlemek, garajin önünü acmak... Kis burada sürekli calismak demek. Sizin isitma düzeniniz nasil bilemiyorum ama bizim kalöriferimiz de odunlu bir de odun isimiz var anlayacaginiz.