View Single Post
Eski 30-10-2012, 17:22   #1745
incii
Ağaç Dostu

incii's Avatar

Giriş Tarihi: 17-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Sevgili incii, bizde de karlar eridi bugün 6 dereceydi. Bana kalirsa karsiz bir kis bile gecirebilirim nasil olsa özleyince daglara cikip görme sansi hep var. Bu arada ben yazlik saksilari sardim sarmaladim bahcede kuytu bir köseye koydum. Cok sinek cikiyor diye esim eve aldirtmiyor. Baharda deneyimlerimizi paylasiriz. Ancak benim sundavilla kisi cikaramasa da tekrar alacagim cünkü hem cok ucuza almistim hem de bu aya kadar üstünden cicek eksik olmadi asmaya sarilip uzadi.

Bende karli günlerini fazla sevmem, hele birde kardan sonra etraf buz gibi donarsa, kapiya gelen giden kaymaya baslarsa, is basa düsüyor yok kar kürü yok buzu erit derken donup donup eve kaciyoruz).

Bende pazar günü Orleanderlari, sundavilleyi ve birkac ufak sukulent türü saksilarimi cati da bir odaya yerlestirdim. Ogluma da hergün o odayi güzelce havalandirmasi ile görevlendirdim). Insallah böceklenmezler yukarda). Suan birtek zeytin agacim var disarda onuda alsam mi disarda sarmalasam mi diye düsünyorum.Hepimize kolay gelsin isimiz cok))

incii Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön