Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K
Keyif almak ne demek..! Keyif ötesi birşey bu sayfalarda dolaşmak.. Ancak o güzelliklerle ilgili açıklamaları okumak, kendi sın ırlarını iyi belirlemek ve bakabileceği türlere yönelmek daha akılcı gibi geliyor bana. Ben elimden geldiğince öyle yapıyorum çünkü kayıplar çok üzüyor beni..
|
Sayın Sevim.K, herkesten farklı olarak mesembler ile ilgilenmek bana da keyif veriyor. Onların zorlu yaşama şartlarını sağlayıp, büyüyüp serpildiklerini görmek çok hoş bir duygu. Yurt dışında Mesemb Study Group diye mesembleri araştıran bir dernek var, heralde bu kadar soğuk bir yerde çöl bitkilerini yetiştirdiğimi duysalar inanmazlardı. Sizin de söylediğiniz gibi başa çıkabileceğimiz bitkilerle uğraşmak kayıplar yaşanmaması açısından son derece mantıklı ama göz görüp beğenince gönül dur alma diyemiyor malesef. Teşekkür ediyorum.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Satı Uğurtan
Sayın AizoaceaeFAN, inanın bu güzellikler karşısında diyecek söz bulamıyorum, bu kadar bakımlı ve bu kadar muhteşem çeşitler karşısında ne diyeceğimi şaşırdım, inanın dilim tutuldu, maşallah diyeyim eliniz kolunuz dert görmesin sağlıkla tadını çıkarın saygılar.
|
Sayın Satı Uğurtan, teşekkür ediyorum eksik olmayın. Sağlıcakla kalın.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nuray topcu
sizde neler neler görüyorum,her biri harika,
|
Teşekkür ediyorum, sağolun.