View Single Post
Eski 27-10-2012, 20:32   #198
Denizardacan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-06-2012
Sevgili Tika,
Balkonunuz, tikanız, başta sardunya olmak üzere tüm balkon ve salon bitkilerinize hayran kaldım. İyi günlerde sağlıkla büyütün.

Biliyor musunuz Ben bir gün çok değerli Erdal Beyin sitesinde, mum çiçeği arıyorum bir çelik yok mu diye isyan ederken bana bu sitedeki ücretsiz paylaşımı haber vermiştiniz, gerçi ben notunuzu görmeden de olsa eşzamanlı olarak buradaki paylaşıma yetişmiştim.Ne kadar tatlı ve içten bir hareket. İşte ancak o bitkini kıymetini bilen, o özlemi tanıyan böylesine heyecanlanıp ilgilenir. Sizi taaaaaaaaaaa o gün çok sevmiştim. Bir de Ankaralıymışsınız üstüne üstlük. Gelirseniz muhakkak görüşmek isterim.

Bu bayram gezmesinden bir kucak bitkiyle döndüm. İçlerinde 1 m civarında bir de hoya var. Bakalım kısmetse açtığını bir kez daha görürüz.

Yine algıda seçicilik mi acaba bilemiyorum, ama ben çok fena bir şekilde sukulent ve kaktüslere sardım. Hem de hiç kaktüs sevmezken. Çoğu insanda da şu an böyle bir dert var gibi .Allah daha çok versin isteyene Sukulentleriniz de bir harika darısı başıma. Galiba bana da bayram sonu bayram hediyesi gibi sukulent gelecek yine değerli bir büyüğümüzden ücretsiz paylaşım olarak. Nasıl heyecanlıyım bilemezsiniz.

Yalnız lafı ne kadar uzatmışım. Sayfanızı meşgul etmeyim artık bana müsade. Sağlıcakla kalın, kendinize iyi bakın , iyi bayramlar.

Denizardacan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön