View Single Post
Eski 24-10-2012, 23:25   #3292
berrinb
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Oooooo...Sevgili mrduran...Gözümüz yollarda kaldı inanınız....Özlettiniz sevgili arkadaşım...Koca yaz geçti;beğenilerinizi aldık kabul edip,onur duyduk daa..,Bahçede sizi göremez olduk....)

Hoşgeldiniz ,sefalar getirdiniz efendim.... Eveet...Dediğiniz gibi Beyefendiyi ,uzun ve yorucu uğraşlardan sonra ayağa diktik .Ama biz ev halkı kendimiz neredeyse yıkılmak üzereyiz,yani o kadar yorgunluk olur....) Sağolsunlar da.. kök sökseydim....Bu kadar enerji sarf edip kilo veremezdim vallahi....))
Araba konusuna gelince, direksiyonda iken felç olduğu için ; bir daha yanılıp da gizli arabayı kaçırdığında ,derhal trafik şubesiyle irtibata geçip de yakalatmaz isem bana da Berrinbb denmesin....)

Farklı kesim baklavaya gelince ;o Bizim Selanik tatlısı dediğimiz...Karadenizlilerinde Laz böreği dedikleri yine baklava yufkasından ama ,ortasında sütle yapılan bir değişik krema olan çok lezzetli bir çeşittir..Aynı gün yenmelidir...)
Efendim; Mübarek bayramınızı ve 29 ekim Cummhuriyet bayramınızı da kutlar ,ailece sevgi,saygı ve selamlarımızı yolluyoruz...İyiki varsınızzzz...)

Düzenleyen berrinb : 25-10-2012 saat 00:54
berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön