Oooooo...Sevgili mrduran...Gözümüz yollarda kaldı inanınız....Özlettiniz sevgili arkadaşım...Koca yaz geçti;beğenilerinizi aldık kabul edip,onur duyduk daa..,Bahçede sizi göremez olduk....

)
Hoşgeldiniz ,sefalar getirdiniz efendim....

Eveet...Dediğiniz gibi Beyefendiyi ,uzun ve yorucu uğraşlardan sonra ayağa diktik .Ama biz ev halkı kendimiz neredeyse yıkılmak üzereyiz,yani o kadar yorgunluk olur....

) Sağolsunlar da.. kök sökseydim....Bu kadar enerji sarf edip kilo veremezdim vallahi....

))
Araba konusuna gelince, direksiyonda iken felç olduğu için ; bir daha yanılıp da gizli arabayı kaçırdığında ,derhal trafik şubesiyle irtibata geçip de yakalatmaz isem bana da Berrinbb denmesin....

)
Farklı kesim baklavaya gelince ;o Bizim Selanik tatlısı dediğimiz...Karadenizlilerinde Laz böreği dedikleri yine baklava yufkasından ama ,ortasında sütle yapılan bir değişik krema olan çok lezzetli bir çeşittir..Aynı gün yenmelidir...

)
Efendim; Mübarek bayramınızı ve 29 ekim Cummhuriyet bayramınızı da kutlar ,ailece sevgi,saygı ve selamlarımızı yolluyoruz...İyiki varsınızzzz...

)