View Single Post
Eski 23-10-2012, 16:54   #559
Denizardacan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-06-2012
Herkese merhabalar arkadaşlar,
Toplantıya geç kaldığım gibi yazmaya da geç kaldım. Siteyle aktif olarak birbuçuk ay kadar ilgiliyim ama böyle bir toplantı olacağını haber alınca her ne kadar daha hazırlıksız ve üyeleri tanımıyor olsam bile kaçırmak istemedim. İyi ki de kaçırmamışım. Şartlar biraz benim açımdan sıkıntılıydı. Deniz ve Arda Can adındaki iki ufaklıkla evden çıkmakda zorlandığım gibi toplantıya konsantre olmakta da çok zorlandım. Özellikle Arda Can kısmı o gün çok kaprisliydi. Bir ara tenis kortundan sessiz olur musunuz sesleri geliyordu.Bu vesileyle mekan çalışanlarına ve işletmecilerine de kendi adıma özellikle teşekkür ederim. Tanıştığım tanışamadığım yanına gidip merhaba diyemediğim bana merhaba diyip de nasılsınız sohbetine geçemediğim yemek arasında fırsat bulup da tanışabildiğim konuşabildiğim herkesi çok seviyorum, iyi ki aranızdaydım.
Bir dahaki sefere çocuklar da daha büyüyecek inşallah ve aktif olarak ev sahipliği de yapmak isterim. Toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim harikaydı.
Şimdi evimde tam olarak kimden aldığımı da bilemediğim 5-6 adet bitkim var. Harika bir duygu paylaşımda bulunan tüm üyelere tekrar teşekkür ederim.

Denizardacan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön