Merhabalar,
Biraz gecikmeli yazabiliyorum. Çok güzel, sıcak bir toplantı oldu. Şansımıza hava da güzeldi.
Herkese ama özellikle dışardan gelen tüm dostlara teşekkürler. Maalesef zaman çok hızlı geçti ve tek tek görüşemeğim arkadaşlar oldu.
Benim de hiç aklımda yokken kime niyet kime kısmet faslından Güler'den limon kokulu melissam, bendekini kaybettiğim için görünce çok sevindiğim zıpçıktılar, handann'ın dağıtımını beklediğim susümbülü ve tturt'tan sürpriz tohumlarım oldu.
Yemek sonrası dağıtımı yapılan kasa içindeki begonyalar, sukulentler ve adaçayı Karşıyaka'daki Çamlıkaya Seranın toplantımıza hediyesiydi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.
Çamlıkaya'dan gelenlerden adaçayı saksısı" ben bunu çoğaltıp bir dahaki toplantıya getiririm" diyen handann'ın annesi Nurgül Hanıma gitti.
Seradan sukulent saksılarını paylaşıma uygun biçimde gelişmişlerden seçerek vermişlerdi. Onlardan parça alanlar süzek topraklı, çok küçük bir saksıya diksinler.
Bizim duygular servis elemanlarına da bulaştı, isteyenler begonyalardan aldı.
Son kahvelerimiz için Tura'ya teşekkürler.
Henüz 5 aylık olan goncamız, pembiş çiçeğimiz Elvin'i bizlerle tanıştıran ve esirgemeden paylaşan hasan veli ve ailesine sevgiler...
Tekrar görüşmek üzere...