Toplantıda kimseden hiç birşey almayacağım derken, yine elim rahat durmadı. Yıllardır, canım Güler hanım "sana atlas vereyim mi" der, "teşekkür ederim, yerim yok" derim, toplantıda tuttum bir dal kapıverdim. Artık benim de pembe pembe çiçekler açan atlasım olacak

Çook teşekkürler sevgili Gülercim.
Gülenmelekcim kohleria'cık 3. günde ancak eve gelebildi. Bir de baktım devrilmiş zavallıcım. Gerçi senin elin uğurludur, kesin tutar o yavrucak. Tutmazsa da, nasılsa kıyamazsın bana yenisini hazırlarsın

Canım benim sağolasın, varolasın.
Gilancım, canım benim

Hiç unutmaz kim ne yazmış, kim ne sever. Elin Amerikalarından

bize bitkiler taşımış getirmiş. Sempervivum, Pachyveria exotica tamam da, sen bana yılın sürprizini yaptın. Sudenur'un elindeki sedum burritoyu gördüğümde gözlerim döndü resmen. Tam 1 yıldır bunun için debelenip duruyordum. O burritoyu Sudenur'un elinden alabilmek için her türlü şımarıklığı yapabilirdim

Neyse tam zamanında sen bana viyoldeki yavruyu getirdin de Sudenur elindekini kurtardı. Gilancım çok teşekkür ederim, beni çok çok mutlu ettin. Herşey gönlünce olsun.
Loveforlife ile selam gönderen canım S.Durul ve Suz-i Dilaracığıma ben de çok sevgilerimi gönderiyorum

Bir gün görüşmek umuduyla canlarım