View Single Post
Eski 22-10-2012, 15:51   #1599
canannuman
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-12-2008
Floryada belediyenin halka açık işlettiği özellikle çok uygun fiyata kahvaltı yapmak isteyenler için altartarnatif bir yeri var. Orada yanılmıyorsam Alibeyköyde ana merkezi bulunan büyük fidan satış yerinin ufak bir satış noktası var.
Kasımpatıların bir kucak dolusu çapında olanları 24 milyondan edindim. 45 veya 50 milyondu daha büyük çapta olanlarıda vardı. Ancak kasımpatıların albenisi 24 milyonluklara göre daha azdı.
En ufak boyları dahi dolgundu ve 3 TL idi. daha gösterişlileri 7.5 TL ye vardı.
Ancak en ekonomik ve gösterişli boyu 24 TL olanlardı sanırım. Büyük yarım top biçiminde çok güzellerdi.
Ayrıca Sukkulentler 4 TL. hatta sarı yeşil yapraklı penbe çiçekli bir sukkulent 2 civarı, Sıklamenler 6-7 TL civarı, Ayrıca sukkulent minik toprak saksıda şık arajman 11 TL.
Ayrıca iri ve tek ekilmiş sukkulent geyik boynuzu gibi şekli vardı yapraklarının 7.5 tl. civarında idi. 15 TL civarında 3lü küçük metal saksı çeşitleri vardı. Mevsimlikler ilk göze çarpan hercai 500 krş idi.
Aklımda kalanlar bunlar. Soğanlılara rastlamadım.
Yalnız sukkulent, kasımpatı ve sıklemenler yeni gelmişti ve çok canlı gürbüzdü.
Ben kasımpatı ve sukkulent çeşitlerinden aldım. 4 TL ye inanılmaz uygun büyüklükte çeşitler vardı. Çok mutlu edici bir sabahtı benim için. İnşallah fırsatı olan oraya uğrar 4. tl lik sukkulentler asla pişman etmeyecek gibi güzeldi. Tek sorun seçim yapmak zorunda kalmak oldu benim için. Bütçe 1 ondan 1 bundan alınca zorlanıyor sıkıntı bir o var. Onun haricinde hepsi güzeldi.
Açalyalarda güzeldi ama fiyatını unuttum.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön