Evet dostlar, şimdi sıra bana geldi.
Önce bütün Ankara ekibine teşekkür ederim. agaclar.net'li olmanın en güzel örneklerinden birini bu toplantıda gösterdiler.
Sitemizin ağır topları, Sayın Herbaryum, Uzaytek, Müjgan, Sabah, üzüm'ün de katılımları toplantıyı daha da renklendirdi.
Ev sahipliğini yapan sevgili Hevesli Merak'lılar'a Müjgan'a, Asiye'ye... toplantıya katılan herkese çok teşekkür ederim.
Sitemizin toplantılarına ne zaman katılmaya kalksam bir heyecan dalgası kaplar beni. Yeni üyelerimizle tanışmak, tanışık olduklarımla yeniden buluşmak hep bana büyük keyif vermiştir.
Ankara Grubu Toplantısına da gitmeye karar verdiğimden beri listeye bakıp, bakıp duruyor, kimlerle tanışacağımı düşündükçe mutlu oluyordum.
Listeye adımı yazdığımı uzunca bir müddet eşime söylemedim. Yumurta kapıya dayandığı zaman "bak, madem Bayramda çocuklar Manyas'a misafirlerini davet etmişler, onlara evi hazırlar, yemeklerini de yaparım ama biz de Ankara toplantısına gideriz, yoksa bir şeye elimi sürmem, istersen sen gelme ama ben gideceğim" dedim.
Başladı gülmeye...." pazarlık mı yapıyorsun? Nasılsa gideceksin, kafana takmışsın ya, büyüklük bende kalsın, ben de geleyim" dedi.
Bir gece önce toplantıya götüreceğim çiçekleri, çelikleri, tohumları hazırladım. Bahçe elmalarını poşete koydum. Sabah da saat 07.00 de yola koyulduk.
Güzel bir yolculukla Ankara'ya geldik. Ankara'yı pek bilmeyiz. Daha evvelki toplantı yerini buluruz sandık ama baktık ki yolu şaşırmışız, hemen bir taksi tutup bize öncülük yapmasını istedik. Taksi önde biz arkada Fen Fakültesine ulaştık.
Akademi restorant'a geldiğimizde bir kaç kişi gelmişti ama daha sonra arkadaşların başka bir yerde beklediklerini öğrenince oraya gittik.
Zaman geçtikçe sayımız artı da arttı.
Hevesli Meraklı ve kızı ile, üzüm'le, loveforlife'la, Tura ile, Handann'la, FüsunANK, Asiye, Sudenur, Gülen melek, TuraÇ ve daha pek çok değerli üyelerimizle tanışmak çok hoştu.
Hepsi ile oturup tek tek sohbet etmek ne kadar çok isterdim. Ama saat 16.00 gibi dönecektik, ve dağıtılacak pek çok çiçeğim vardı.
Çelik dağıtmak uzun bir vaktimizi aldı, daha sonra yemek yedik, bol bol fotoğraf çektirdik.
Harika pasta ve kurabiyelerimiz vardı ama biri benim kurabiye torbamı yok etmiş, bir tanesinin bile tadına bakamadım.

Eşim çok lezzetli olduğunu söyledi.
OSMAN45'in de daha evvel yazdığı gibi, ettiğim dualar kabul oldu; (

) güzel bir havada çok güzel bir toplantı gerçekleştirdik.
Saat 16.00 olmuştu ve bizim dönüş yolumuz uzundu. Eskişehir üzerinden Manyas'a dönecektik. Dönüş yolunda Oğuz'un migreni tuttu ve o uzun yolda arabayı ben kullanmak zorunda kaldım.
Sevgili Loveforlife'ın bize eşlik etmesi harika oldu, bana yoldaş oldu, tatlı tatlı anlatımları - sohbetleriyle renk kattı. Teşekkür ederim.
Şimdi aldı beni bir korku, bizler de İstanbul'da bir toplantı yapmayı plânlıyoruz. Ya Ankara Grubu gibi başarılı olamazsak ne olur halimiz?