View Single Post
Eski 19-10-2012, 20:06   #37
Karahan
Ağaçsever

Karahan's Avatar

Giriş Tarihi: 24-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sevgili Karahan, kaktüs ve sukulentlerle pek haşır neşir değilimdir ama başlığını görünce bakmadan edemedim.
Tebrik ederim; harikalar yaratmışsın. Ve işin en güzel yanı sana yazılmış olan mesajlar, aldığın övgüler.
Küçük yaşına rağmen efendiliğinle bizlerin gönlünü fethettin, inşallah daima başarılı ve mutlu olursun.
Seni çok sevdik.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn
Sevgili Karahan aramıza hoşgeldin. Kaktüslerine gösterdiğin özen onların sağlıklı görünümleriyle belli oluyor ama saksıların da onlar kadar hoş. Ellerine sağlık. Umarım kaktüslerin sana nice yıllar bol bol çiçek verip seni mutlu ederler.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi GÜLSEN
hoş geldin karahan hayırlı olsun sayfan, hobilerinle birlikte kaktüslerin daha bir güzel görünmüşler ellerine sağlık.İkinci saksını sorucaktım daha dış malzemesi ne diye sonra altta yazmışsın tesbih çiçeği tohumu diye çok güzel olmuşlar ellerine sağlık ,hepsini güle güle büyütüp çiçeklerinide görürsünüz inşallah))
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur
Eline sağlık Karahan'cım, çok marifetliymişsin maaşallah. Çiçeklerin de saksıların da çok güzel. Ailene sevgi ve saygılarımı gönderiyor, seni o güzel yanaklarından kocaman kocaman öpüyorum, içimden geldi valla hi..
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree
Saksılar da, bitkiler de çok çok güzel.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günebakan
Saksılarda bitkiler de birbirinden güzel ellerinize sağlık umarım bol bol çiçeklerini görürsünüz
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yener.T
Sayın karahan kardeşim ellerine sağlık,seni tebrik ederim bu güzel ve zarif çalışmalarından ötürü .Ayrıca sayfan hayırlı olsun bu sayfada bol bol çiçeklerini de görürüz inşaAllah.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ipektuğçe
Hem saksılar,hemde bitkiler muhteşem.Ellerine sağlık Karahan ,devamını da bekleriz.

Hepinize ayrı ayrı ve çok teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz için sağolun
Okul başladığı için ve ödevlerim olduğu için foruma birkaç haftadır giremedim.
Yarın tatil olduğu için şimdi girip yeni bitkilerimi eklemek ve size teşekkür etmek istedim.

Birazdan yeni bitkilerimi de eklemeye çalışacağım

Karahan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön