Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Banner reklamlar dışında reklamdan para kazanmak demek istiyorsunuz herhalde... Bu durumda "iyi bir site yöneticisi, reklamları konuşma özgürlüğünden ayırt edebilmelidir. Tabii ki reklamlardan para kazanmıyorsa." cümlenizin dayanaklarını alıntı yaparak gösterir misiniz?
|
Öncelikle geç yanıtım için özür dilerim.
Kastınızda dayandığınız temel kastım değildir. Şöyleki, eğer amacınız para kazanmak ise ve bu siteyi para kazanmak için kurdu iseniz, para kazanmak için yazılan ve aralara sıkıştırışılan reklamları algılamanız olası değildir. Zira ekranınızın başına geçtiğinizde bu site ilgilenmek amacınız, doğaldır ki zihninizi gelir elde etmek konusundaki konulara fokuslandıracaktır. Bu tıpkı şu gibidir. Siz bir hamama girdiğinizde amacınız yıkanmak ise diğer objelere başka göz ile bakmazsınız, velev ki çok irite bir durum yoksa.
Bu arada b5a yı ben denedim. Valla ne yalan söyleyim, denediğim 7 günlük dönemde berbat izmit körfezi lağım kokusundan başka bir bir etki göremedim, göremedik.
Hala denemeye de devam ediyorum. Son çare kalan miktarı saf olarak kökten tespih ağaçlarıma vereceğim. Bakalım ne olacak.
Saygılarımla