View Single Post
Eski 19-10-2012, 11:15   #37
Sakaki
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Sn Oğuz Köylü,

Sorumu mazur görün: Konunun foruma veya bir moderatöre güvenmek veya güvenmemekle ne alakası var, orasını pek çözemedim?

Bir üyenin 3500 mesajının olması belirli bir sayıda bonsaisi olmasını mı gerektirir?
Bence bir üyenin çok sayıda mesajının olması sadece onun soru sormayı veya iletişimi çok sevdiği anlamına gelir. Eğer bu bir moderatörse çok sayıda mesajının olması zaten başka sebeplerden ötürü gayet normal.

Bir forum üyesinin veya moderatörün bonsai konusunda başarısız olması veya hala başarıya ulaşamamış olması da sizi bağlayıcı olmamalı diye düşünüyorum.

Ben bonsaiye başlarken ne foruma, ne bir moderatöre ne de başka bir arkadaşıma güvenerek başladım. Zaten aksi bir düşünce de başarısızlığın temeli anlamına gelir.

Eğer kasdettiğiniz şeyi yanlış anlamışsam kusura bakmayın. Ancak doğru anlamışsam, bence başlangıç için gerekli olan sadece sabır, özgüven, araştırmacılık erdemlerine sahip olmak. Tabi biraz da dirençli (inatçı) bir kişilik lazım olsa gerek. Gerisi tamamen sizin yeteneklerinize ve öğrenme azminize kalmış

Başarılar dilerim.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön