Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi merlict
Türkan hanım bahçeniz ve bitkileriniz içn yorum yapamayacağım daha incelemedim ama balıklarınızı görünce acıdım, hemen yazmak istedim. Sizin baktıkça rahatlamanızı sağlayan o balıkların o fanus içinde ne kadar rahatsız olduklarınız biliyormusunuz ? Ne olursunuz bu mesajı okuyunca ilk işiniz onlara yeteri büyüklükte hacimli akvaryum alıp fanustan kurtarmak olsun.Sizin gibi onlarda rahatlasınlar.Lütfen üşenmeden linki açıp okuyun, bana hak vereceksiniz.Çevrenizde aynı durumda olanlar varsa lütfen onları da uyarın.
Akvaryum.com Forum: Fanusta Neden Balk Beslenmez!
Mehmet
|
oncelikle merhaba hosgeldiniz bahceme.mesajinizida linkide dikkatle izledim.o fanus benim degil kuzenimin.sayfama dikkatle bakarsaniz benim akvaryumumun ne kadar buyuk oldugunu gorursunuz.her temizledikce suyunun yarisini geri dokuyorum.boylece alistiklari su ortamini bozmuyorum.ayrica su temizleyen bir cihazla buna destek veriyorum.
fanus almak gibi bir niyyetim vardi.ama gozumu acip beni bu yalnistan dondurdugunuz icin size cok minnettarim.kuzenimi de bu konuda uyaricam.tekrar tesekkurler