Bu ağaç kesme olayı sadece Çankırı merkezde değil ilçelerindede yapıldı.Yüzlerce ağaç katledildi.Belediye ise hiçbir şey yapamıyor bu bölge için.Burası karayolları idaresindeymiş.Bimere yani başbakanlık iletişim merkezine hem mail attım hem aradım onlarda belediyeye iletmişler.Belediye beni aradı elimizden hiçbir şey gelmiyor dedi.Neymiş ağaç sökme makinasıyla Sedirleri kökünden çıkarıp başka yerlere dikiyorlarmış.Bunu zaten biliyordum benim esas önemli olan asırlık çınarlardı.Benim gibi ağaçlar için endişe eden,başvuran çok olmuş sonradan öğrendim.Valiye başvur derseniz eğer o hepten beter!Aadam vatandaş sahip çıkmıyorsa bana ne deyip köşesine çekilmiş!Sonra karayollarına mail attım.Bana bir mektup ve mail ile karşılık verdiler;şehir içindeki ağaçların zarar görmemesi için azami ölçüde gayret edeceğiz diye ama bir sürü ağacı kestiler.Kısacası benim içim rahat değil onlara güvenmiyorum.Şimdi cumhurbaşkanınada mail attım ama bir sonuç alacağımı düşünmüyorum.Tema vakfına mail atmıştı bir arkadaş.Geri dönüş yaptmışlar,kanunen soruşturacağız ama önemli olan sizin baskılarınız demişler ama bilmiyorum.Ben ve bir kaç kişi bir de yerel haber sitelerimiz Haziran ayından beri bu durumun takipçisiyiz.İşte size nerdeyse Mayıs ayından beri süregelen,durumun vehametini gösteren bir kaç link.Umarım bunlardan dolayı beni reklam yapıyor diye banlamazsınız,zira niyetim bu değil.
Çankırı'da tam gaz AĞAÇ katliamı foto galerisi
Kastamonu karayolunda şalter indi! haberi
ankr yollar adeta ikenceye dnd | ankiri Haber Blteni - Kaliteli Haberin Yeni Adresi
Çankırı'da tam gaz AĞAÇ katliamı haberi
https://www.facebook.com/media/set/?...2685012&type=3