View Single Post
Eski 18-10-2012, 07:58   #19
idris şenol
Ağaç Dostu

idris şenol's Avatar

Giriş Tarihi: 07-05-2009
Topraksız Tarımla Uğraşanların Sorunları

TOPRAKSIZ TARIMA gönül verene deyerli dostlarım,
uzun zamandan beri düşündüğüm fakat bir türlü uygulyamadığım,
insanlığın ortak sorunu mehşur olan bir söz varya!!! KIRILMA anı!
özelikle maçlarda duyarız ,maçın kırılma anı diye
işte burdan yola çıkarak topraksız tarımla uğraşırken konumuz bu olduğu için ,
bende sizlerin de ortak çalışmalarıyla kırılma anların bulup ,nasıl yola devam ediceğmizi burdan paylaşıp gelecek nesilere yeni rejarasyonlara öncülük edelim dedim)

örneğin öyle bir an geliyor aradığmız bir bir ürün ya da cihazı bulamıyoruz
veya yetiştirdiğimiz üründe sorunlar oluşuyor ve işin içinden çıkamıyoruz
nerde hata yaptığmızı ,eksiklerimizi yazarsak gelecekte bu işle uğraşacak arkadaşlar kısa zamanda hedeflerine ulaşır kimbilir bizim aşamadığımız
toros dağları ,onlar için!!! belediyelerin bırakmış olduğu tümsekler gibi kalır
bir çıpıda kurtuluş yolu olur kantindeyim

my1981 ,81 nolu mesajından alıntı:
Alıntı:
idris abi saygilar. Insallah bikmadan yola devam ediyosundur. Her zaman her turlu yardim icin burdayim.
my1981 dostumuzla formdan dolayı uzun zamandır tanışıyoruz
eksik olmasın hertürlü yardımı oldu anti parantez)(formda herkesden ALLAH razı olsun my1981 son yazdığı için buraya taşıdım tüm arkadaşlarım hakkını helal etsin)
işte arkadaşlar kırılma anları böyle bir şey ,bizi bıktırmaması için birlik berağberliklerimizi korumalayız

Yaklaşık iki yıldan beri fırsat buldukça forma girip bişeyler yazıyorum veya göz gezdirim ,bu zaman zarfı içinde nice iştahlı topraksız tarım yapmak isteyen hatta bi dünya bu uğurda paralar harcayıp sera kuranları gördüm, fakat çok basit hatalardan aynı insanlar saman alevi gibi yok oldular ,maalesef benim bilgim ve tecrübem çok az fakat birlikte çelışırsak aşamayacağımız sorun yok

ama ne hikmetse yine bu sıralarada biraz bilgi için ne taklalar atanlar bişeyler öğrenince selamı kesenlerede çok kırgınım,isim vererek onları rincide etmeyelim
herkesin bir hikayesi vardır

neyse konuyu fazla uzatıp birilerini kırmadan sonlandıralım
ALLAH yar ve yarcınız olsun,saygılarınla...idris şenol

idris şenol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön