Uzun zaman oldu buralara uğramayalı. Maalesef benim için hiçde hoş geçmeyen bir dönemdi. Uzunca bir dönemdir hasta olan annemi maalesef 2 hafta önce kaybettim. Hastalık dönemi çok yıpratıcı ve sancılı bir dönemdi. Bir dakika yerinde duramayan annemi yataga bağlanmış bir şekilde görmek hayata olan inancımı sarstı. Uzun bir hastane yogun bakım sürecinin ardından hayattaki en önemli varlıgımı kaybettim. hem ben hem de çiçeklerim öksüz kaldı. Bu süreçte farkettiğim bir diğer konu çiçeklerimin asıl hayat kaynağı annemmiş. ben çiçeklerle ilgilendiğimi zannediyormuşum. Onların o kadar güzel olmalarının sebebi annemin ilgisiymiş. Annemsiz onlarda mutsuz. Şimdi kendimi toplamak ve annemin yokluguna kendimi alıştırmak için tekrar çiçeklerime vakit ayırmaya başladım. Özellikle annemin çok sevdiği çiçekleri yaşatmam gerekiyor. Annem hepsine birer isim takardı. hepsiyle ayrı ayrı konuşur, severdi. Şimdi sanırım sıra bende. Bu kadar duygusallıktan sonra sıra çiçeklerin son haline geldi. Birkaç fotograf eklesem sanırım güzel olur.
Lütfen taziyelerinizi bu başlıkta yazar mısınız?
Başsağlığı