Bu foruma neden insanları sevmiyorum diye girdim az çok tahmin edebilirsiniz ama tam olarak bilemezsiniz tabi..
Çankırı da yaşıyorum dedim.Burası doğa,hayvanlar ve onları sevenler için öyle talihsiz bir yer ki.Belki aranızda daha önce bırada bulunmuş olan varsa bilir.Ama sanmıyorum.Sanırım buradada yalnızım..
Yaşadığım apartmandaki yönetici bahçede ne kadar bitki varsa nefes aldırmaz azıcık yeşersin hemen yoldurur.Burada yaşayan insanlar gölgemi kapatıyor diye hiç acımadan ağaçların dalarını kırarlar **** kestirirler.Buradaki çocuklar ağaçların yapraklarını koparmayı oyun zannederler.Burada yol yapımı için karayolları yüzlerce ağacı hemde bahar ayında,hemde yemyeşilken hiç acımadan katlederler!Burada demiryolları demiryollarının kenarına gergi yapmak için yüzlerde çiçeği,bahçeyi,ağacı olanca saygısızlıkları ile hiç arkalarına bakmadan katlederler!Hala daha devam ederler!
Burada ben hep yalnızımdır.Benim gibi duyarlı kimseler yoktur.Tüm bu ağaçların kesildiklerini gördükçe benim hastalıklarım artar üzüntümden dolayı.Ama onları kurtaramam tek başıma,çok çabalarım ama elimden de çok bir şey gelmez.Belediyeyi ararım ses gelmez.Başbakana başvururum ses gelmez.Cumhurbaşkanına yazarım ses gelmez!..
Bana söyleyin şimdi ben daha ne yapayım?..