Ben Eminönü'nden almıştım, çit malzemeleri filan satan dükkanlarda metre hesabı bulabilirsiniz. Şu anda hatırlayamıyorum tam fiyatını, ama (yapı marketlerdeki 50-60 cm'lik dandik plastik çubuklara dünya para istendiğini göz önüne alırsak) çok cüzi bir rakamdı.
Yalnız pas yapmaması için garanti isteyin, benim satıcı "ablam paslanırsa getir, ben aldığım yere yalatır temizletirim o pasları" deyince ikna oldum ben

Benim için tek dezavantajı kalınlığından dolayı (elde de çok uygun malzemeler olmayınca) kesmek ve şekil vermek çok zor. Tek bir desteği yapmak 1 saate yakın zamanımı aldı, demirci vs. bulup ölçüsüne göre kestirip yaptırmak daha akıllıca olabilir
Bir de aşağıdaki resimde görebileceğiniz tel destek var. Sol kısma bakarsanız nasıl monte ettiğimi görebilirsiniz. Bunun dışı plastik kaplı, daha ince ve şekil vermesi kolay. Bu tel de yine aynı yerden metre hesabıyla alındı. Tek tel büküp geçici olarak kullanmak için gayet uygun, ama destek yüksekliği 30 cm'yi aşarsa tekli şekilde stabil olmuyor. 90 derece kesecek şekilde ilave bir destek koymak gerekiyor. Bu telden spiral şeklinde de destek yapmayı denedim, o da pek kullanışlı olmadı. Önümüzdeki aylarda spiralleri değiştireceğim.