Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager
Öncelikle teşekkür ederim .Aslında çoğunluğu bu yıl aldıklarımdı.Bazıları gerçekten eski mesela aloe verayı Marmaris te yaşayan üniversiteden arkadaşımdan almıştım o da botanikçi olduğu için bana hediye etmişti neredeyse 4-5 yıldır birlikteyiz....Sevmekle başlıyor çiçekleri.Mesela aloe vera ve kaktüsler için kullandığım toprakta neler yoktu ki yayla evimizin olduğu dağlardan kırmızı toprak ;çam ağaçlarının dibinden topladığım çam dibi toprağı kum ;fındık kabukları ,antepfıstığının yaş iken tüketilen kabukları,çam ağacının kabukları strafor toprağın havadar olmasını sağlamak için;çam ağaçlarının iyne yapraklarını oturup tek tek makasla kestiğim olmuştur.Çok şanslıyım ki kiş mevsiminin çok kısa geçtiği bir şehirde yaşıyorum.Şu anda bile yazlıklarla geziyoruz Adana da...Bu da çiçek yetiştirmek için yeterli iklim oluyor sanırım.Dikkat ettiyseniz bazı yerlere gölgeleme filesi kullandığımı bu da aşırı güneş yanmalarını engellemek için...
|
Sayın mmanager,
Mesajınızı okumak bir hayli zor oldu. Anlattıklarımızı konulara göre paragraflara ayırarak yazarsak okuması ve anlaması daha kolay oluyor. Bunu ben de yapıyorum ama önizleme tuşuna bastığımda kendi yazımı paragrafsız okumak bana bile sıkıntı veriyor.
Mesajlarınızın kolay okunur olması için, nasıl yazmalısınız?
Bu şekli ile okumak çok daha kolay...
"Öncelikle teşekkür ederim .Aslında çoğunluğu bu yıl aldıklarımdı.Bazıları gerçekten eski mesela aloe verayı Marmaris te yaşayan üniversiteden arkadaşımdan almıştım o da botanikçi olduğu için bana hediye etmişti neredeyse 4-5 yıldır birlikteyiz....
Sevmekle başlıyor çiçekleri.Mesela aloe vera ve kaktüsler için kullandığım toprakta neler yoktu ki yayla evimizin olduğu dağlardan kırmızı toprak ;çam ağaçlarının dibinden topladığım çam dibi toprağı kum ;fındık kabukları ,antepfıstığının yaş iken tüketilen kabukları,çam ağacının kabukları strafor toprağın havadar olmasını sağlamak için;çam ağaçlarının iyne yapraklarını oturup tek tek makasla kestiğim olmuştur.
Çok şanslıyım ki kiş mevsiminin çok kısa geçtiği bir şehirde yaşıyorum.Şu anda bile yazlıklarla geziyoruz Adana da...Bu da çiçek yetiştirmek için yeterli iklim oluyor sanırım.Dikkat ettiyseniz bazı yerlere gölgeleme filesi kullandığımı bu da aşırı güneş yanmalarını engellemek için... "