View Single Post
Eski 15-10-2012, 21:59   #786
serkan_istanbul
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi denizardacan Mesajı Göster
serkan bey, ankara'da havalar soğuyor artık inanın ayaklarım dondu bitirip de kalkamadım bilgisayarın başından,

maşallah maşallah. Neler yapmışsınız. Yemelik, koklamalık, seyirlik her türlüsünden var. Inanın hangisinden bahsedeceğimi şaşırdım.
Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Ya ama anlamıyorum yine de o terasa o kadar toprak nasıl taşınır, bu kadar bitki ki özellikle asma, hanımeli, biber, patlıcan hem sağlıklı hem de maşalllah bol ürünlü olur. Derin toprak istiyorlar diye biliyorum. Nelerin içine ekiyorsunuz nasıl bir düzen var.
Acaba çok üşüdüm de hiç saksılara bakmadım mı hep gözlerim yukarlarda mıydı:d:d
öncelikle çok teşekkür ederim. Bitkilerimin hepsi saksılarda deil. Kimi bütük bir kova, kimi büyük boy çöp bidonunda , kimiside bildiğimiz mavi bidonda ekili, saksıda olanlarda var. En az maliyetle
neler yapılabileceğinin ifadesi aslında. Ben onları çok seviyorum onlarda beni. çoğunluklada üzmüyorlar beni. Bahçe toprağı ve hazır satılan topraklardan karışım. şimdilerdeyse içlerine yaprakları çay posalarını meyve kabuklarını gömüyorum. Tekrar teşekkür ederim . ALLAHIM GÜZEL DÜŞÜNCELERİ OLAN HERKESİN AĞZININ TADINI BOZMASIN Sevgiyle kalınız.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön