Sn. İbrahimçetin;
Siteye ve bahçe sayfama hoşgeldiniz. Şimdiki tarlanız, gelecekteki bahçeniz hayırlı olsun. Gönlünüze göre güzel bir bahçe oluşturmanızı dilerim.
Bahçe sayfam üzerinden siteye yeni bir üyenin kaydolması beni çok memnun etti. Halbuki ben zaman zaman üyelerin bahçeleri ve diğer konu başlıklarını ziyaret etsem de kendi bahçe sayfamı uzun zamandır aktif olarak kullanmıyordum. Aslında işlerden kalan zamanlarda yapabildiğim bahçe çalışmalarımı burada paylaşmak isterim ama bahçeye giderken fotoğraf makinamı unutmasam bile orada çalışırken fotoğraflamak aklıma gelmiyor. Akşam gelince hiç fotoğraf çekmediğimi hatırlıyorum. Bazen eşim veya kızımın çektiği fotoğraflar oluyor.
Bahçe çalışmalarına başladığımdan bu yana geçen üç yıllık zaman içerisinde epey yol katetmeme rağmen aklımdaki yapacağım uygulamaları daha tamamlayamadım. Çalışmalarım devam ediyor. Bu işlere başlarken bahçecilik hakkında benimde hiçbir tecrübem yoktu. Zamanla birçok bilgi ve tecrübe sahibi oluyorsun. Senin de bundan sonra yapacağın çalışmalarda benim edindiğim bu tecrübelerin katkısı olacaksa bundan memnuniyet duyarım. Her zaman yardıma hazırım. Açacağın bir bahçe sayfasıyla tüm üyelerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanabilirsin. Kolay gelsin, başarılar diliyorum.
İnşallah önümüzdeki günlerde fırsatım olursa ve mevcut fotoğraflardan bir şeyler çıkarabilirsem bahçemde yaptığım çalışmalarımı paylaşmak isterim.
|