View Single Post
Eski 15-10-2012, 16:35   #78
miyawy
Ağaç Dostu

miyawy's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2011
Resimde fazla belli değil ama hemen hemen bütün zeytinler darbeli. Yapacak bir şey yok, zeytinyağına gider diyorlar...

Bademler biz burda yokken kuşlar tarafından yenmişti, cevizlerede bişey yapamadık, az ceviz alabildik, onlarıda saksağanlar güzelce, dolma gibi oyarak yemişler. Önümüzdeki senenin önlemini şimdiden düşünmemiz gerekiyor.

Yavaş yavaş acı tatlı tecrübelerimizde artıyor,(sivri sineklerin gazabı, arı sokmaları v.b) alıştık. Belki biraz erken ama büyük şehir özlemi hiç yaşamadık. ben biraz kendimden endişeliydim fakat koktuğum gibi olamadı. Temiz hava, bol oksijen, yapacak çok işin olması, kendi ürettiklerimizi tüketmek , dostlarımızın bizi yalnız bırakmamaları, yeni dostluklar edinmek, kısaca her şey şimdilik tadında gidiyor.

Bahçeye bir veya iki tane arı kovanı koymayı düşünüyoruz . Arı yetiştiriciliği konusunda eğitim almak için en yakın zamanda Tarım İl Müd.nü ziyaret edicez. Geçen sene kurs açmışlar umarım bu senede açarlar, tabii bende boş durmam internetten de araştırırım.

Düzenleyen miyawy : 15-10-2012 saat 17:43
miyawy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön