View Single Post
Eski 13-10-2012, 16:56   #410
sarin
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-10-2006
Şehir: antalya
Mesajlar: 924
Sayın S.serdar,
Değerli dost Sayın Gtates tarafından bana verilen ve son deece başarılı sonuç alınan asma ilaçlama proğramını aşağı kopyalıyorum, ayarlanmanız dileğiyle saygılar selamlar.


Sayın sarin sizin için asma ilaçlama programını öğrendim.Budamadan sonra göztaşı pompayla püskürtülecek.Bu iki ayda bir tekrar edilecek ta ki sürgünler çıkana kadar.Yağmurlu havalarda yağmurdan sonra atılsın ki boşa gitmesin.

1. İlaçlama: Çiçekten önce, sürgünler 20-40 cm boylanınca, saf kükürt'ten dekara 1,5-2 kg veya 3-4 kg bağ kükürdü kullanılır.



2. İlaçlama: Çiçeklenmenin sonunda salkımlar tane bağladığı zaman saf kükürt'ten dekara 3-4 kg veya 6-8 kg bağ kükürdü kullanılır.



3. İlaçlama: İkinci ilaçlamadan 15 gün sonra koruklar saçma iriliğini aldığı zaman saf kükürtten dekara 4.5-5 kg veya 7-10 kg bağ kükürdü kullanılır.





4. İlaçlama: Son ilaçlamadan 15 gün sonra dekara 4.5 kg saf kükürt veya 7-10 kg bağ kükürdü atılır.

sarin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön