View Single Post
Eski 10-10-2012, 01:45   #244
s.serdar
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Bu yıl maalesef yaz tatili yapamamıştık. Bu nedenle 20 Ekim-29 Ekim arası Kurban ve Zafer bayramlarını birleştirip bir iki öncesinini de katıp, Alanya'daki yazlığa kaçma planı yapmıştım.

Ancak 20 Ekim'de ki bu toplantıya Ankara dışından da katılan değerli üyelerin olduğunu anlayınca, proğramımı değiştirip 20 Ekim Cumartesi günümu bu toplantıya angaje ettim. Dolayısı ile katılım listesine adımı ekleyip aşağıdaki gibi güncelliyorum.

1. hevesli meraklı (anne ve kızı )
2. Sudenur ve kızı
3. gilan ve annesi
4. Güler ve eşi
5. malina (ikna edilebilirse )
6. Adalet Yağcı+1 olabilir.
7. cefrin
8. Beyaz Gece
9. Asiye
10.Bengisu2
11.Turaç ve eşi
12.FüsunANK
13.Denizardacan
14.Cemo ve oğlu Tuna
15.Nevin Marangoz ve annesi
16.hanndan ve kızı
17.Yeni Gine
18.Nevsune
19.Feriha
20.Herbaryum
21.Müjgan
22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem
23.Tura ve eşi
24. Omar ve eşi
25. Gülenmelek ve oğlu
26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah
27. Serpent
28. Serdar

Ancak bu toplantılara ilk defa katılacağım için soracağım bazı hususlar olacak. Bilgisi ve deneyimi olanlar yanıtlar ise sevinirim.

1. Toplantının moderatörü var mı?
2. Toplantının bir gündemi var mı?
3. Forumda nick kullanan üyeleri nasıl tanıyacağız. (Yakalarımızda forumdaki nick ve gerçek isimlerimizi belirten isimlikler olacak mı?
4. Kılık kıyafet mecburiyeti var mı?
5. Toplantıda konuşulan husular için tersimat, tutanak veya toplantı notu düzenleniyor mu?
6. Toplantı; bir masa başına çakılıp kalıp, salt masada bulunan diğer üyelerle ilişki ilişki kurmak şeklinde mi başlayıp devam edecek? Yoksa masa başına oturmadan önce ayakta gezinip çokça üye ile tanışma ve ve sohbet etme imkanı olacak mı?
7. Toplantının başlangıç ve bitiş saati nedir?
8. Otomobilimizi Fakülte bahçesine sokabilecekmiyiz? Araç park sorunu olabilecek mi ?

Saygılarımla.

Düzenleyen s.serdar : 11-10-2012 saat 09:20 Neden: numaralandırma hatası
s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön