Antalya gerçekten güzide illerimizden birisidir fakat Türkiye mizin neresi güzide değil ki, İli ile olsun, ilçesiyle olsun, köyüyle, kasabasıyla farketmez önemli olan sağlık, sıhat, mutluluk. Ablacım herşey gönlünce olsun, ben tayinci bir Devlet Memuru olarak, görevim gereği baya bir yer gördüm, aslında alıştım, bulunmuş olduğun ortamı değiştirmek farklı yerler gezmek, görmek, oranın kültürünü ve insanlarını tanımak iyi oluyor,Allahıma şükürler olsun kötü insanlarla şimdiye kadar karşılaşmadık, Allahım senide karşılaştırmasın. Seninde mutlu olacağına inanıyorum. Hem köy deyip geçmemek lazım, şehirde büyüyüp yetişen çoğu insandan daha hayırlı, hatır naz, çalışkan ve samimiler. Anlayacağın herşey doğal yani sunilik pek yok. Ayrıca jübile demişsin ne jübilesiymiş, ŞİŞTTTTT dur bakayım, önünde daha katedeceğin yol, bizimde senden öğreneceğimiz çok şey var. Ayrıca botanik bahçene bayıldım, çok şanslısın çoğu insanın yapmak isteyipte yapamadığı bir işi başarmışsın, tebrik ederim. Ne kadar güzelleşmişler hayran kaldım maşallah. Hem ağlama her gelecek günde bir güzellik bir hayır vardır, Taşınırken yanında olmayı ne çok isterdim, sana yardımcı olamıyoruz fakat dualarımız seninle. Hayırlı haberlerine bekliyoruz.
|