Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi heva
tömürcek çok beğendim ya maşallah nerden merak sardın bitkiye çiçeğe,senin yaşındakiler farklı şeylerle uğraşıyor öğrencilerimden biliyorum da ondan,
bu kadar çiçeğe annen ne diyor,
ben izmitteyim kaç kilometre sizin orası bi tarif et bakayım belki yolum düşer gelirim.
bu susak her yerde olur mu kayınvalideme tohum götürsem ıspartaya tutar mı ki geçen bi velimin mahallesinde gördüm kapıya sarmış çok hoşuma gitti maşallah tek boğumdu.
ben de sebze meyve dikmeye karar versem bana da yollar mısın tohum
mum çiçeğin nasıl coştu öyle sırrı yine mi söğüt gübresi 
ördekler de çok şeker arzı endam ediyorlar
bu kadar çiçekle nasıl uğraşıyorsun,
galiba çok soru sordum
|
Sayın heva bu merak bende çookk ufaktan beri var hayvanmış,çiçekmiş,böcekmiş hayatım bunlardan ibaret

Küçükken hep ahırda ineklerin altına girerdim güya saklanıyorum oyun oynuyorum ot yerken önüne oturup ağız hareketlerine bakardım, civcivleri bisikletin önündeki sepete doldurup öbür mahalleye götürüyodum ufaktan beri buhevesler var bende
Annem pek çiçek çoğunluğunu sevmez o isterke bi saksı olsun bi çeşitten adam akıllı olsun bana hep söylenir bu ne oğlum ya kaç saksı var bundan ne doldurup duruyon hala der yani biraz kızma sitem karışımı bişeyler var

Susaklarda heryerde olur hiç farketmez.Yollamaz olur muyum sayın heva yollarım tabi mutluluk duyarım

Aramızda kaç km var bilmiyorum ama adapazarıyla köyün arası yarım saat tabi hususi arabanızla bu mesafe 15-20 dk ya düşüyor
Mum çiçeğimde de var tabi söğüt gübresi ama karışım halinde tek değil henüz coşmuş sayılmaz bi açsında ozaman değmeyin keyfime